Ons assortiment

CP1 pallet

CP2 pallet

CP3 pallet

CP4 pallet

CP5 pallet

CP6 pallet

CP7 pallet

CP8 pallet

CP9 pallet

Lichte pallet

Halfzware pallet

Zware pallet

Europallet

Omlooppallet

Gebruikte pallets

Ook voor gebruikte pallets moet u bij Plokker wezen. Tenslotte hebben wij één van de grootste voorraden aan gebruikte pallets van Nederland. Ook hiervoor geldt dat de voorraad groot is en de keuze daardoor ruim.

Wist u trouwens dat een gebruikte pallet u vele voordelen biedt? Want, naast een lagere prijs spaart u ook nog eens het milieu. Iets wat in deze tijd doorveel afnemers/klanten enorm op prijs wordt gesteld en waarmee u zich wellicht kunt onderscheiden van uw concurrent.

Met een gebruikte pallet bespaart u bij aankoop veel geld, terwijl de kwaliteit van de pallet gewaarborgd blijft door onze continue kwaliteits controle.

Vraagt u ons eens naar de vele mogelijkheden op dit gebied.

Nieuwe pallets

Plokker levert nieuwe pallets tegen de beste condities. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit en service. Door de grote diversiteit aan modellen, typen en maatvoeringen vindt u bij ons altijd de pallet die u zoekt. Veel pallets zijn leverbaar in diverse houtsoorten en zelfs voor speciale toepassingen hebben wij de pallet die u zoekt.

Custom made pallets

Cpallets volgens EN ISO 9001 : 2000

Pallets volgens EN ISO 9001 : 2000 en ISPM 15.

Staat de door u gewenste pallet er onverhoopt niet tussen? Geen probleem. Neem even contact met ons op en grote kans dat wij uw pallet, uit voorraad, kunnen leveren.

Footer - Contact Section

Meer informatie?

Plokker Pallets

Broekstraat 6
5711 CT Someren
Nederland

M.P. Plokker: +31 (0)653852690 
Y.M.P. Plokker: +31 (0)653742710 
Tel.: +31 (0)493-494825